Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σοταρισμένο κοτόπουλο με μανιτάρια

Πώς να φτιάξετε κοτόπουλο σοτέ με μανιτάρια συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα κόβουμε τα κοτόπουλα μας σε κύβους. Καθαρίζουμε καλά και τα μανιτάρια μας, αφού τα πλύνουμε, τα χοντροκόβουμε λίγο και τα αφήνουμε στην άκρη σε έτοιμη κατάσταση.
  2. Ρίχνουμε το υγρό μας λάδι στην κατάλληλη κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κοτόπουλα.
  3. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας ώστε να είναι ελαφρώς ανοιχτό το στόμιο και το αφήνουμε να τραβήξει το νερό σε λίγο λιγότερο από μέτρια φωτιά. Το ανακατεύουμε κάθε τόσο.
  4. Αφού απορροφηθεί το νερό, προσθέτουμε το βούτυρο και περιμένουμε να ροδίσει λίγο. Αφού τηγανίσουμε, παίρνουμε τα κοτόπουλα μας σε άλλο μπολ.
  5. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μανιτάρια μας και με τον ίδιο τρόπο κλείνουμε το καπάκι και το ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να πιει το νερό του και να πήξει.
  6. Αφού στραγγίξουμε το νερό, προσθέτουμε πάνω στα μανιτάρια μας τα κοτόπουλα μας που έχουμε βάλει σε άλλο δοχείο.
  7. Ρίχνουμε μέσα το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  8. Τέλος ρίχνουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε κυβάκια. Μαγειρεύουμε λίγο με την προϋπόθεση να μην πεθάνει τελείως και είναι έτοιμο. Καλή όρεξη.

Σοτέ κοτόπουλο με μανιτάρια Συνταγή με φωτογραφία

Σοταρισμένο κοτόπουλο με μανιτάρια
Σοταρισμένο κοτόπουλο με μανιτάρια

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button